Mera björnbär.

Då björnbären fortfarande finns i mängder ute i skogen så kommer här ännu ett recept på en kaka som blev en succé här hemma!
 
 
Seg björnbärskaka med hasselnötter och choklad.
 

150 g smält smör
 2 ägg
 3 dl socker
 3 dl mjöl
 1 tsk vaniljsocker
ca 200 g björnbär
100 g mjölkchoklad
1 näve hasselnötter
 
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa äggen och sockret så det blir pösigt. Rör ned det smälta smöret, mjölet och vaniljsockret.
Hacka chokladen och hasselnötterna.
 Bre ut smeten i en smord springform och strö över bären, chokladen och hasselnötterna.
Grädda i ca 30-35 minuter tills kakan stelnat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0